Ημερολόγιο Συλλόγου για το έτος 2017

Ο Σύλλογος Διδαξάντων και Φοιτησάντων της Αθωνιάδος Εκκλησιαστικής Ακαδημίας είναι περήφανος να σας παρουσιάσει το νέο του ημερολόγιο για το έτος 2017.

Τα τελευταία χρόνια με συνέπεια εκδίδει το ημερολόγιο-εορτολόγιο εκάστου έτους, με πλούσια θεματολογία φωτογραφιών από το Άγιον Όρος, καθώς και έργα των ίδιων των αποφοίτων. Το φετινό ημερολόγιο είναι αφιερωμένο σε δύο μακαριστούς πατέρες Αγιορείτες που υπήρξαν απόφοιτοι της σχολής, τον π. Σπυρίδωνα Μικραγιαννανίτη και τον π. Δαυϊδ Καρωτή.

Το ημερολόγιο διατίθεται από τον ίδιο το Σύλλογο Διδαξάντων και Φοιτησάντων της Αθωνιάδος Εκκλησιαστικής Ακαδημίας. Για να επικοινωνήσετε μαζί του μέσω email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Επίσης μπορεί να το προμηθευτεί κάποιος στην Θεσσαλονίκη από την Έκθεση προϊόντων Αγίου Όρους στην οδό Αν. Κερανοπούλου 7, καθώς και από το Περιβόλι της Παναγίας στην οδό Πρασακάκη 6.

Εγγραφείτε για να ενημερώνεστε για τα νέα του συλλόγου μας μέσω email

Terms and Condition