Εκδόσεις

Ο Σύλλογος Διδαξάντων και Φοιτησάντων στην Αθωνιάδα Εκκλησιαστική Ακαδημία, από ετών εκδίδει το ετήσιο ημερολόγιο- εορτολόγιο εκάστου έτους, με πλούσια θεματολογία φωτογραφιών από το  Άγιον Όρος.

Την καλαίσθητη αυτή έκδοση κοσμούν ενίοτε και έργα αγιογραφίας των αποφοίτων, καθώς επίσης αποφθέγματα σεβάσμιων αγιορειτών γερόντων.

Ο πρόλογος του κάθε τεύχους ολοκληρώνει την έκδοση και δίνει όλες εκείνες τις πληροφορίες για την πορεία της Σχολής. Στο τέλος καταφέρνει με μοναδικό τρόπο να μεταφέρει νοητά τον αναγνώστη στο Αγιώνυμο Όρος και τον εγκαθιστά περιπατητή και αναβάτη και προσκυνητή του.

 

Σημαντική και αξιόλογη έκδοση του Συλλόγου αποτελεί η εκτύπωση προς χρήση των ενδιαφερομένων φιλαγίων, Ιερά  Ασματική Ακολουθία που αναφέρεται στους Πέντε εφόρους και προστάτες της Σχολής. Αγίους, Κοσμά τον Αιτωλό, Νικόδημο τον Αγιορείτη, Νεομάρτυρα Αθανάσιο τον Κουλακιώτη, Αθανάσιο τον Πάριο και Μακάριο Νοταρά τον Κορίνθου. Η ακολουθία είναι ποίημα του αειμνήστου Υμνογράφου της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας, μοναχού Γερασίμου Μικραγιαννανίτου. 

Ημερολόγιο 2010

Ημερολόγιο 2011

Ημερολόγιο 2012

Ημερολόγιο 2013

Εγγραφείτε για να ενημερώνεστε για τα νέα του συλλόγου μας μέσω email


Terms and Condition